Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Stretch

04/09/2020 | Flixfilm

Se Stretch på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: Joe Carnahan
Skuespillere: Patrick Wilson, Ed Helms, James Badge Dale, Brooklyn Decker
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Limousinechaufføren Stretch har ingen idé om, hvad han har i vente, da hans spillegæld tvinger ham til at tage et job med at køre rundt med en excentrisk milliardær.


Se Stretch på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Stretch havde premiere på Netflix Danmark den 4. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stretch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Stretch:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Stretch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stretch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar