Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Strike a Pose

Strike a Pose

07/04/2017 | Flixfilm

Se Strike a Pose på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Ester Gould, Reijer Zwaan
Skuespillere: Madonna, Luis Camacho, Jose Guitierez, Kevin Alexander Stea
Spilletid: 83 min
Land: Netherlands, Belgium
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Et kvart århundrede efter Madonnas Blond Ambition-turné i 1990 opsporer denne dokumentar de mandlige dansere, der deltog.


Se Strike a Pose på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStrike a Pose havde premiere på Netflix Danmark den 7. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Strike a Pose ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Strike a Pose herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Strike a Pose er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Strike a Pose stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar