Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Strike One

Strike One

15/11/2016 | Flixfilm

Strike One på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: David Llauger Meiselman
Skuespillere: Alan Corral, Danny Trejo, James Russo
Spilletid: 102 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.2

Handling: En ung latino på de barske gader i L.A. bliver beskyttet af sin onkel, som er tidligere forbryder, indtil en tragisk begivenhed sender ham ind i retssystemet.

Strike One havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Strike One på YouTube.Se Strike One på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Strike One ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Strike One stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Strike One, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Strike One er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar