Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Strike One

Strike One

15/11/2016 | Flixfilm

Se Strike One på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktør: David Llauger Meiselman
Skuespillere: Alan Corral, Danny Trejo, James Russo, Billy Gallo
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Beskrivelse: En ung latino på de barske gader i L.A. bliver beskyttet af sin onkel, som er tidligere forbryder, indtil en tragisk begivenhed sender ham ind i retssystemet.


Se Strike One på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStrike One havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Strike One ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Strike One herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Strike One er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Strike One stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar