Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Striking Distance

Striking Distance

15/05/2022 | Flixfilm

Striking Distance på Netflix

Produktionsår: 1993
Genre: Action, Crime, Mystery
Instruktion: Rowdy Herrington
Skuespillere: Bruce Willis, Sarah Jessica Parker, Dennis Farina
Spilletid: 102 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Betjenten Tom Hardy degraderes på grund af sin mistanke om, at en kollega er seriemorder, og snart begynder hans tidligere elskere at blive dræbt.

Striking Distance havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Striking Distance på YouTube.Se Striking Distance på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Striking Distance ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Striking Distance stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Striking Distance, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Striking Distance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar