Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Strip Down, Rise Up

Strip Down, Rise Up

05/02/2021 | Flixfilm

Strip Down, Rise Up på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary
Instruktion: Michèle Ohayon
Skuespillere: Keith Ballinger, Amy Bond, Jenyne Butterfly
Spilletid: 112 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: I et pole dancing-program udforsker en gruppe kvinder sammenhængen mellem krop og sind i et forsøg på at tilbageerobre deres kroppe.

Strip Down, Rise Up havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Strip Down, Rise Up på YouTube.Se Strip Down, Rise Up på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Strip Down, Rise Up ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Strip Down, Rise Up stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Strip Down, Rise Up, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Strip Down, Rise Up er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar