Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Strip Down, Rise Up

Strip Down, Rise Up

05/02/2021 | Flixfilm

Se Strip Down, Rise Up på Netflix

Indspilningsår: 2021
Genre: Documentary
Instruktør: Michèle Ohayon
Skuespillere: Keith Ballinger, Amy Bond, Jenyne Butterfly, Genellyn Driver
Spilletid: 112 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: I et pole dancing-program udforsker en gruppe kvinder sammenhængen mellem krop og sind i et forsøg på at tilbageerobre deres kroppe.

Strip Down, Rise Up havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Strip Down, Rise Up på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Strip Down, Rise Up ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Strip Down, Rise Up stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Strip Down, Rise Up, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Strip Down, Rise Up er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar