Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Stripes

01/02/2021 | Flixfilm

Stripes på Netflix

Produktionsår: 1981
Genre: Comedy, War
Instruktion: Ivan Reitman
Skuespillere: Bill Murray, John Candy, Harold Ramis
Spilletid: 106 min
Land: United States
Sprog: English, Russian, Polish
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Bill Murray er John Winger, en uambitiøs taber, som impulsivt melder sig til hæren efter at have mistet sit arbejde, sin bil og sin kæreste på én og samme dag.

Stripes (Røven af 4. division) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Stripes på YouTube.Se Stripes på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Stripes (Røven af 4. division) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stripes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stripes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stripes (Røven af 4. division) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar