Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stromboli

Stromboli

03/02/2023 | Flixfilm

Stromboli på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En kvinde hjemsøges af minderne om sit forliste ægteskab og et skænderi med sin datter. Hun tilmelder sig et intenst selvhjælpsophold, da hendes ferie går skævt.Se Stromboli på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Stromboli havde premiere på Netflix Danmark den 3. februar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Stromboli på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Stromboli ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stromboli stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stromboli, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stromboli er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar