Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Strong Girl Bong-soon

Strong Girl Bong-soon

24/11/2019 | Flixfilm

Se Strong Girl Bong-soon på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Crime, Drama, Romance, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Bo-Young Park, Hyung-shik Park, Ji Soo, Suk-ho Jun
Spilletid: 67 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Bong-soon er født med overnaturlig styrke, bekæmper ondskab og opnår retfærdighed, mens hun fanges i en kærlighedstrekant med sin chef og politiforelskelse.Se Strong Girl Bong-soon på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Strong Girl Bong-soon (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Strong Girl Bong-soon (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Strong Girl Bong-soon:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Strong Girl Bong-soon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Strong Girl Bong-soon (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar