Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Strong Girl Bong-soon

Strong Girl Bong-soon

24/11/2019 | Flixfilm

Strong Girl Bong-soon på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Park Bo-young, Park Hyung-sik, Ji Soo
Spilletid: 67 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Bong-soon er født med overnaturlig styrke, bekæmper ondskab og opnår retfærdighed, mens hun fanges i en kærlighedstrekant med sin chef og politiforelskelse.

Strong Girl Bong-soon (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Strong Girl Bong-soon på YouTube.Se Strong Girl Bong-soon på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Strong Girl Bong-soon (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Strong Girl Bong-soon (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Strong Girl Bong-soon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Strong Girl Bong-soon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar