Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Strong Island

Strong Island

15/09/2017 | Flixfilm

Strong Island på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: Yance Ford
Skuespillere: Yance Ford, Harvey Walker, Kevin Myers
Spilletid: 107 min
Land: United States, Denmark
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Familiesammenhold, sorg og racemæssig uretfærdighed forenes i denne dokumentar, der undersøger mordet på filmskaberen Yance Fords bror.Se Strong Island på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Strong Island havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Strong Island på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Strong Island ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Strong Island stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Strong Island, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Strong Island er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar