Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Strong Island

Strong Island

15/09/2017 | Flixfilm

Se Strong Island på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Yance Ford
Skuespillere: Yance Ford, Harvey Walker, Kevin Myers, Lauren Ford
Spilletid: 107 min
Land: USA, Denmark
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Familiesammenhold, sorg og racemæssig uretfærdighed forenes i denne dokumentar, der undersøger mordet på filmskaberen Yance Fords bror.


Se Strong Island på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStrong Island havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Strong Island ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Strong Island herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Strong Island er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Strong Island stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar