Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stronger Than The World

Stronger Than The World

11/02/2017 | Flixfilm

Se Stronger Than The World på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Efter en hård barndom konfronterer den talentfulde kæmper José Aldo sine dæmoner i sit forsøg på at blive MMA-mester i denne biografiske sportsfilm.


Se Stronger Than The World på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStronger Than The World havde premiere på Netflix Danmark den 11. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stronger Than The World ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Stronger Than The World herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Stronger Than The World er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stronger Than The World stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar