Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stronger Than The World

Stronger Than The World

11/02/2017 | Flixfilm

Se Stronger Than The World på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter en hård barndom konfronterer den talentfulde kæmper José Aldo sine dæmoner i sit forsøg på at blive MMA-mester i denne biografiske sportsfilm.

Stronger Than The World havde premiere på Netflix Danmark den 11. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Stronger Than The World på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Stronger Than The World ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stronger Than The World stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stronger Than The World, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stronger Than The World er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar