Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Stronger

23/08/2019 | Flixfilm

Se Stronger på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Biography, Drama
Instruktør: David Gordon Green
Skuespillere: Jake Gyllenhaal, Tatiana Maslany, Miranda Richardson, Richard Lane Jr.
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Efter at have mistet sine ben efter angrebet på Boston Marathon i 2013 må Jeff Bauman håndtere de overvældende eftervirkninger i dette drama baseret på en sand historie.

Stronger havde premiere på Netflix Danmark den 23. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Stronger på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Stronger ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stronger stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stronger, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stronger er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar