Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Struck by Lightning

Struck by Lightning

15/05/2015 | Flixfilm

Se Struck by Lightning på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Brian Dannelly
Skuespillere: Rebel Wilson, Chris Colfer, Allison Janney, Scott Bailey
Spilletid: 90 min
Land: USA, Mexico
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Carson er opsat på at forlade sin fødeby for at gå på college. Hans sidste uger af skolen vises som flashback – lige op til den skæbnesvangre dag, hvor lynet slår ned.


Se Struck by Lightning på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Struck by Lightning havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Struck by Lightning ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Struck by Lightning:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Struck by Lightning er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Struck by Lightning stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar