Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Struck by Lightning

Struck by Lightning

15/05/2015 | Flixfilm

Se Struck by Lightning på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Brian Dannelly
Skuespillere: Chris Colfer, Rebel Wilson, Christina Hendricks
Spilletid: 90 min
Land: United States, Mexico
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Carson er opsat på at forlade sin fødeby for at gå på college. Hans sidste uger af skolen vises som flashback – lige op til den skæbnesvangre dag, hvor lynet slår ned.

Struck by Lightning havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Struck by Lightning på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Struck by Lightning ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Struck by Lightning stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Struck by Lightning, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Struck by Lightning er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar