Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stuart Little 2

Stuart Little 2

15/06/2022 | Flixfilm

Stuart Little 2 på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Rob Minkoff
Skuespillere: Michael J. Fox, Geena Davis, Hugh Laurie
Spilletid: 77 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Der er lagt op til masser af sjov, når den elskelige bymus Stuart og hans menneskebror er på eventyr i denne efterfølger til gigantsuccesen fra 1999.

Stuart Little 2 havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Stuart Little 2 på YouTube.Se Stuart Little 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Stuart Little 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stuart Little 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stuart Little 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stuart Little 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar