Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stuart Little 3: Call of the Wild

Stuart Little 3: Call of the Wild

14/03/2016 | Flixfilm

Se Stuart Little 3: Call of the Wild på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Animation, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Audu Paden
Skuespillere: Michael J. Fox, Geena Davis, Hugh Laurie, Wayne Brady
Spilletid: 72 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.2

Beskrivelse: Da katten Snebold bliver taget til fange, er det op til Stuart og et stinkdyr at redde ham.


Se Stuart Little 3: Call of the Wild på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStuart Little 3: Call of the Wild havde premiere på Netflix Danmark den 14. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stuart Little 3: Call of the Wild ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Stuart Little 3: Call of the Wild herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Stuart Little 3: Call of the Wild er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stuart Little 3: Call of the Wild stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar