Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stuart Little

Stuart Little

15/06/2019 | Flixfilm

Stuart Little på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Adventure, Comedy, Family
Instruktion: Rob Minkoff
Skuespillere: Michael J. Fox, Geena Davis, Hugh Laurie
Spilletid: 84 min
Land: Germany, United States
Sprog: English, Dutch
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Vær med, når Little-familien adopterer en sjov fyr ved navn Stuart, der i høj grad ligner en mus. Forrygende specialeffekter, hysterisk sjov komik og fantastiske påfund.

Stuart Little havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Stuart Little på YouTube.Se Stuart Little på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Stuart Little ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stuart Little stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stuart Little, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stuart Little er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar