Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stuart Little

Stuart Little

15/06/2019 | Flixfilm

Se Stuart Little på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Rob Minkoff
Skuespillere: Michael J. Fox, Geena Davis, Hugh Laurie, Jonathan Lipnicki
Spilletid: 84 min
Land: Germany, USA
Sprog: English, Dutch
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Vær med, når Little-familien adopterer en sjov fyr ved navn Stuart, der i høj grad ligner en mus. Forrygende specialeffekter, hysterisk sjov komik og fantastiske påfund.


Se Stuart Little på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStuart Little havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stuart Little ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Stuart Little herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Stuart Little er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stuart Little stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar