Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stuck Apart

Stuck Apart

08/01/2021 | Flixfilm

Se Stuck Apart på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Durul Taylan, Yagmur Taylan
Skuespillere: Engin Günaydin, Haluk Bilginer, Binnur Kaya
Spilletid: 96 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Aziz, der ikke kan komme sig over en midtvejskrise, søger trøst i sit rutineprægede job, sine ensomme venner og vilde familie, mens han lader som om, han har styr på det.

Stuck Apart havde premiere på Netflix Danmark den 8. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Stuck Apart på YouTube.Se Stuck Apart på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Stuck Apart ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stuck Apart stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stuck Apart, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stuck Apart er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar