Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stuck Apart

Stuck Apart

08/01/2021 | Flixfilm

Stuck Apart på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Durul Taylan, Yagmur Taylan
Skuespillere: Engin Günaydin, Haluk Bilginer, Binnur Kaya
Spilletid: 2 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Aziz, der ikke kan komme sig over en midtvejskrise, søger trøst i sit rutineprægede job, sine ensomme venner og vilde familie, mens han lader som om, han har styr på det.

Stuck Apart havde premiere på Netflix Danmark den 8. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Stuck Apart på YouTube.Se Stuck Apart på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Stuck Apart ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stuck Apart stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stuck Apart, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stuck Apart er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar