Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stuck on You

Stuck on You

11/11/2014 | Flixfilm

Stuck on You på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Comedy
Instruktion: Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Skuespillere: Matt Damon, Greg Kinnear, Eva Mendes
Spilletid: 118 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Generte Bob og blærede Walt er som sammenvoksede tvillinger nødt til at gøre alting sammen. Da Walt forsøger sig som Hollywoodstjerne, er Bob tvunget til at følge med.

Stuck on You havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Stuck on You på YouTube.Se Stuck on You på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Stuck on You ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stuck on You stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stuck on You, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stuck on You er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar