Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Studentfesten

Studentfesten

07/08/2014 | Flixfilm

Se Studentfesten på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Comedy
Instruktion: Simon Sandquist
Skuespillere: Anastasios Soulis, Anna Åström, Henrik Lundström
Spilletid: 99 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En gruppe venner, der har overstået deres teenageår for et godt stykke tid siden, crasher afgangsfester for at score sprut og babes.

Studentfesten havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Studentfesten på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Studentfesten ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Studentfesten stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Studentfesten, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Studentfesten er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar