Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stunt School

Stunt School

27/03/2020 | Flixfilm

Stunt School på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Ali Yorgancioglu
Skuespillere: Ahmet Olgun Sünear, Seda Turkmen, Caner Özyurtlu
Spilletid: 96 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 4.4

Handling: En kommende skuespillerinde optages på et prestigefyldt akademi, men må betale for undervisningen ved at arbejde som optrædende i en usædvanlig sammenhæng.

Stunt School havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Stunt School på YouTube.Se Stunt School på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Stunt School ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stunt School stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stunt School, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stunt School er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar