Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sturgill Simpson Presents Sound and Fury

Sturgill Simpson Presents Sound and Fury

27/09/2019 | Flixfilm

Se Sturgill Simpson Presents Sound and Fury på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I dette visuelle animealbum tager en mystisk chauffør dybt ind i et postapokalyptisk helvede mod et drabeligt opgør mod to uhyrlige modstandere.

Sturgill Simpson Presents Sound and Fury havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Sturgill Simpson Presents Sound and Fury på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sturgill Simpson Presents Sound and Fury ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sturgill Simpson Presents Sound and Fury er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sturgill Simpson Presents Sound and Fury stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar