Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sturgill Simpson Presents Sound and Fury

Sturgill Simpson Presents Sound and Fury

27/09/2019 | Flixfilm

Sturgill Simpson Presents Sound and Fury på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I dette visuelle animealbum tager en mystisk chauffør dybt ind i et postapokalyptisk helvede mod et drabeligt opgør mod to uhyrlige modstandere.

Sturgill Simpson Presents Sound and Fury havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sturgill Simpson Presents Sound and Fury på YouTube.Se Sturgill Simpson Presents Sound and Fury på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Sturgill Simpson Presents Sound and Fury ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sturgill Simpson Presents Sound and Fury stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sturgill Simpson Presents Sound and Fury, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sturgill Simpson Presents Sound and Fury er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar