Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Styling Hollywood

Styling Hollywood

30/08/2019 | Flixfilm

Styling Hollywood på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Melinda Elvenes, Jason Bolden, Adair Curtis
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Jason Bolden og Adair Curtis fra JSN Studio styler superstjernerne og får deres kendte kunders hjem til at stråle med stil.

Styling Hollywood (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Styling Hollywood på YouTube.Se Styling Hollywood på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Styling Hollywood (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Styling Hollywood (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Styling Hollywood, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Styling Hollywood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar