Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Styling Hollywood

Styling Hollywood

30/08/2019 | Ingen kommentarer

Se Styling Hollywood på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Jason Bolden og Adair Curtis fra JSN Studio styler superstjernerne og får deres kendte kunders hjem til at stråle med stil.


Se Styling Hollywood på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Styling Hollywood (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Styling Hollywood (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Styling Hollywood herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Styling Hollywood er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Styling Hollywood (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar