Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Styling Hollywood

Styling Hollywood

30/08/2019 | Flixfilm

Se Styling Hollywood på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Melinda Elvenes
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Jason Bolden og Adair Curtis fra JSN Studio styler superstjernerne og får deres kendte kunders hjem til at stråle med stil.Se Styling Hollywood på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Styling Hollywood (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Styling Hollywood (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Styling Hollywood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Styling Hollywood (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar