Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Submerged

Submerged

01/12/2013 | Flixfilm

Se Submerged på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Anthony Hickox
Skuespillere: Steven Seagal, Christine Adams, William Hope, Nick Brimble
Spilletid: 96 min
Land: USA, UK, Bulgaria
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.7

Beskrivelse: Chris Kody, verdens bedste lejesoldat, skal bruge sine dødbringende våben og kampfærdigheder til at stoppe en gruppe terrorister, der har overtaget en nuklear sub.


Se Submerged på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSubmerged havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Submerged ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Submerged herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Submerged er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Submerged stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar