Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Suburra: La Serie

06/10/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Alessandro Borghi, Giacomo Ferrara, Eduardo Valdarnini, Francesco Acquaroli
Spilletid: 50 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDB-bedømmelse: 8.1

Resumé: I 2008 udvikler en tvist om jord i en lille kystby nær Rom sig til en dødelig kamp mellem organiseret kriminalitet, korrupte politikere og Vatikanet.


Se Suburra: La Serie på Netflix


Læs anmeldelse af Suburra: La Serie (sæson 1)

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Suburra: La Serie (Blood on Rome) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Suburra: La Serie (Blood on Rome) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Suburra: La Serie herunder:Fra premieredatoen (6. oktober, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Suburra: La Serie (Blood on Rome) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Suburra: La Serie (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar