Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Suburra

22/02/2019 | Flixfilm

Se Suburra på Netflix

Indspilningsår: 2017–2019
Genre: Action, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Alessandro Borghi, Giacomo Ferrara, Eduardo Valdarnini, Francesco Acquaroli
Spilletid: 50 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: I 2008 udvikler en tvist om jord i en lille kystby nær Rom sig til en dødelig kamp mellem organiseret kriminalitet, korrupte politikere og Vatikanet.


Se Suburra på Netflix


Læs anmeldelse af Suburra: La Serie (sæson 1)

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSuburra (Blood on Rome) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 22. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Suburra (Blood on Rome) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Suburra herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Suburra (Blood on Rome) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Suburra (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar