Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Suburra

30/10/2020 | Flixfilm

Suburra på Netflix

Produktionsår: 2017–2020
Genre: Action, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Alessandro Borghi, Giacomo Ferrara, Filippo Nigro
Spilletid: 2 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 7.9

Handling: I 2008 udvikler en tvist om jord i en lille kystby nær Rom sig til en dødelig kamp mellem organiseret kriminalitet, korrupte politikere og Vatikanet.

Suburra (Blood on Rome) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 30. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Suburra på YouTube.Se Suburra på Netflix

Læs anmeldelse af Suburra: La Serie (sæson 1)

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Suburra (Blood on Rome) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Suburra (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Suburra, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Suburra (Blood on Rome) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar