Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Succesfuld serieskaber forlader Netflix

Succesfuld serieskaber forlader Netflix

28/06/2023 | Flixfilm
‘The Watcher’

I 2018 hapsede Netflix den succesfulde serieskaber og producent Ryan Murphy fra Disney.

Han havde stået bag hitserier som ‘Glee’, ‘American Horror Story’ og ‘American Crime Story’ og skulle nu til at udvikle helt nyt indhold til Netflix.

Aftalen havde eftersigende er værdi på mere end $300 millioner.

Efter en lidt sløv start med ‘Hollywood‘, ‘The Politician‘, ‘The Prom‘ og ‘Ratched‘, som ikke blev verdensomspændende streamingsucceser, har det været noget bedre det seneste år.

Ryan Murphy har nemlig også været den kreative kraft bag nogle af Netflix’ seneste store succer, navnlig ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story‘ og ‘The Watcher‘.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men netop som Ryan Murphy har fået hul på bylden og fundet formularen på at skabe et sandt Netflix-hit er det allerede ved at være forbi.

LÆS OGSÅ:   Netflix udfaser det billigste abonnement

Murphys 5-årig aftale med streamingtjenesten Netflix udløber nemlig i år, og det amerikanske medie Deadline vurderer, at aftalen ikke vil blive forlænget og at serieskaberen allerede er på vej væk til en konkurrent.

Det forlyder, at Ryan Murphy vender tilbage til Disney for at skabe film og serier for musehuset.

Det er umiddelbart et stort tab for Netflix at Murphy forlader skuden nu da tingene var begyndt at gå godt.

Inden at Ryan Murphy vender Netflix ryggen, skal han dog lige færdiggøre monster-opfølgeren ‘Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story‘ og ‘The Watcher’ sæson 2, som blev annonceret i 2022.
Skriv kommentar