Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Suckers

01/09/2015 | Flixfilm

Se Suckers på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Comedy
Instruktør: Roger Nygard
Skuespillere: Joe Yannetty, Jake Johannsen, Daniel Benzali, David Ackert
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Travis er et udstoppet legetøjsdyr, der bor på indersiden af en bilrude. Han er altid på udkig efter nye eventyr sammen med sine usædvanlige og gavtyveagtige venner.


Se Suckers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSuckers havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Suckers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Suckers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Suckers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Suckers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar