Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sue Perkins: Perfectly Legal

Sue Perkins: Perfectly Legal

13/10/2022 | Flixfilm

Sue Perkins: Perfectly Legal på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sue Perkins
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Sue Perkins konfronterer sin alder ved at opleve forskellige latinamerikanske lande på eventyrlige, chokerende lovlige og til tider farlige måder.

Sue Perkins: Perfectly Legal havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sue Perkins: Perfectly Legal på YouTube.Se Sue Perkins: Perfectly Legal på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Sue Perkins: Perfectly Legal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sue Perkins: Perfectly Legal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sue Perkins: Perfectly Legal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sue Perkins: Perfectly Legal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar