Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sugar Daddies

Sugar Daddies

01/12/2015 | Flixfilm

Se Sugar Daddies på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Doug Campbell
Skuespillere: Taylor Black, Peter Strauss, James C. Burns, Isabella Hofmann
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Beskrivelse: Da en pige med en lovende fremtid kommer i økonomiske problemer, laver hun en aftale med en ældre mand og har svært ved holde den hemmelig.


Se Sugar Daddies på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSugar Daddies havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sugar Daddies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sugar Daddies herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sugar Daddies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sugar Daddies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Sugar Daddies

  1. Michael - kl. 09:58, 01-12-2015:

    Det ligner ikke en kortfilm fra 1927 med Gøg og Gokke:)

    Skriv kommentar