Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sugar Daddies

Sugar Daddies

01/12/2015 | Flixfilm

Sugar Daddies på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Doug Campbell
Skuespillere: Taylor Black, Peter Strauss, James C. Burns
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Handling: Da en pige med en lovende fremtid kommer i økonomiske problemer, laver hun en aftale med en ældre mand og har svært ved holde den hemmelig.

Sugar Daddies havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sugar Daddies på YouTube.Se Sugar Daddies på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sugar Daddies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sugar Daddies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sugar Daddies, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sugar Daddies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Sugar Daddies

  1. Michael - kl. 09:58, 01-12-2015:

    Det ligner ikke en kortfilm fra 1927 med Gøg og Gokke:)

Skriv kommentar