Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sugar High

Sugar High

01/08/2020 | Flixfilm

Se Sugar High på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Reality-TV
Instruktion: Ariel Boles
Skuespillere: Hunter March, Jackie Sorkin, Rebecca DeAngelis, Stéphane Tréand
Spilletid: 44 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: I denne spinoff af Sugar Rush dyster dygtige sukkerkunstnere om 10.000 dollar i to konkurrencerunder – slik og sukkerskulptur.

Sugar High havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sugar High på YouTube.Se Sugar High på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sugar High ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sugar High stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sugar High, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sugar High er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar