Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sugar Mountain

Sugar Mountain

04/11/2017 | Flixfilm

Se Sugar Mountain på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Richard Gray
Skuespillere: Jason Momoa, Cary Elwes, Melora Walters, Anna Hutchison
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: To brødre i pengenød iscenesætter en forsvinden i Alaskas bjerge for at få omtale. Men da planen går skævt, starter en kamp for overlevelse.


Se Sugar Mountain på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSugar Mountain havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sugar Mountain ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sugar Mountain herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sugar Mountain er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sugar Mountain stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar