Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sugar Rush Christmas

Sugar Rush Christmas

27/11/2020 | Flixfilm

Sugar Rush Christmas på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Hunter March, Adriano Zumbo, Candace Nelson
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Alt det gode fra Sugar Rush med et julet tema i denne bagedyst hvor deltagerne skal de lækreste søde sager, som passer perfekt til en juleaften.

Sugar Rush Christmas (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 27. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sugar Rush Christmas på YouTube.Se Sugar Rush Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sugar Rush Christmas (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sugar Rush Christmas (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sugar Rush Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sugar Rush Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar