Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sugar Rush Christmas

Sugar Rush Christmas

27/11/2020 | Flixfilm

Se Sugar Rush Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hunter March, Candace Nelson, Adriano Zumbo
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Alt det gode fra Sugar Rush med et julet tema i denne bagedyst hvor deltagerne skal de lækreste søde sager, som passer perfekt til en juleaften.

Sugar Rush Christmas (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 27. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Sugar Rush Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sugar Rush Christmas (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sugar Rush Christmas (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sugar Rush Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sugar Rush Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar