Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sugar Rush Christmas

Sugar Rush Christmas

29/11/2019 | Ingen kommentarer

Se Sugar Rush Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Amirah Kassem
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: Alt det gode fra Sugar Rush med et julet tema i denne bagedyst hvor deltagerne skal de lækreste søde sager, som passer perfekt til en juleaften.


Se Sugar Rush Christmas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sugar Rush Christmas (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sugar Rush Christmas (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sugar Rush Christmas herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sugar Rush Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sugar Rush Christmas (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar