Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sugar Rush

Sugar Rush

31/07/2020 | Flixfilm

Se Sugar Rush på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Game-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hunter March, Candace Nelson, Adriano Zumbo
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Tiden er den vigtigste ingrediens, når holdene kæmper mod uret – og hinanden – for at bage de lækreste søde sager.


Se Sugar Rush på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sugar Rush (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sugar Rush (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Sugar Rush:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sugar Rush er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sugar Rush (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar