Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Suicide (Hitabdut)

Suicide (Hitabdut)

01/07/2016 | Flixfilm

Se Suicide (Hitabdut) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En mand skal tage sit eget liv for at betale sin gæld til en lånehaj, ellers vil hans familie dø, men det viser sig, at sagen gemmer på en chokerende hemmelighed.


Se Suicide (Hitabdut) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSuicide (Hitabdut) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Suicide (Hitabdut) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Suicide (Hitabdut) herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Suicide (Hitabdut) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Suicide (Hitabdut) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar