Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Suicide (Hitabdut)

Suicide (Hitabdut)

01/07/2016

Se Suicide (Hitabdut) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En mand skal tage sit eget liv for at betale sin gæld til en lånehaj, ellers vil hans familie dø, men det viser sig, at sagen gemmer på en chokerende hemmelighed.


Se Suicide (Hitabdut) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Suicide (Hitabdut) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Suicide (Hitabdut) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Suicide (Hitabdut) herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Suicide (Hitabdut) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Suicide (Hitabdut) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar