Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Suicide Squad

Suicide Squad

05/06/2017 | Flixfilm

Suicide Squad på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktion: David Ayer
Skuespillere: Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie
Spilletid: 123 min
Land: United States
Sprog: English, Japanese, Spanish
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En hemmelig embedsmand løslader verdens værste superskurke, så de kan forhindre verdens undergang i bytte for deres frihed.

Suicide Squad havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Suicide Squad på YouTube.Se Suicide Squad på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Suicide Squad ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Suicide Squad stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Suicide Squad, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Suicide Squad er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar