Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Suicide Squad

Suicide Squad

05/06/2017 | Flixfilm

Se Suicide Squad på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: David Ayer
Skuespillere: Will Smith, Jaime FitzSimons, Ike Barinholtz, Margot Robbie
Spilletid: 123 min
Land: USA
Sprog: English, Japanese, Spanish
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: En hemmelig embedsmand løslader verdens værste superskurke, så de kan forhindre verdens undergang i bytte for deres frihed.


Se Suicide Squad på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Suicide Squad havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Suicide Squad ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Suicide Squad:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Suicide Squad er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Suicide Squad stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar