Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Suite Francaise

Suite Francaise

15/12/2018 | Flixfilm

Se Suite Francaise på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, Romance, War
Instruktør: Saul Dibb
Skuespillere: Michelle Williams, Kristin Scott Thomas, Margot Robbie, Eric Godon
Spilletid: 107 min
Land: UK, France, Canada, Belgium, USA
Sprog: English, German, French, Latin
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: En fransk kvinde i det tyskbesatte Frankrig venter på nyt om sin mand, der er krigsfange. Hun falder modvilligt for en tysk officer, som logerer i hendes hjem.


Se Suite Francaise på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSuite Francaise havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Suite Francaise ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Suite Francaise herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Suite Francaise er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Suite Francaise stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar