Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Suite Francaise

Suite Francaise

15/12/2018 | Flixfilm

Suite Francaise på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Drama, Romance, Thriller
Instruktion: Saul Dibb
Skuespillere: Michelle Williams, Kristin Scott Thomas, Margot Robbie
Spilletid: 107 min
Land: United Kingdom, France, Canada, Belgium, United States
Sprog: English, German, French, Latin
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En fransk kvinde i det tyskbesatte Frankrig venter på nyt om sin mand, der er krigsfange. Hun falder modvilligt for en tysk officer, som logerer i hendes hjem.

Suite Francaise havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Suite Francaise på YouTube.Se Suite Francaise på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Suite Francaise ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Suite Francaise stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Suite Francaise, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Suite Francaise er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar