Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Suits

01/12/2019 | Flixfilm

Se Suits på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En anerkendt advokat i et prestigefyldt firma satser, da han hyrer en medarbejder uden juridisk uddannelse men med fotografisk hukommelse til at hjælpe med vigtige sager.Se Suits på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Suits (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Suits (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Suits:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Suits er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Suits (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til Suits

  1. Kat - kl. 10:08, 01-12-2019:

    Billede og resume passer ikke sammen.
    Billedet viser en asiatisk serie som nok hedder det samme, som den Suits der allerede ligger samtlige sæsoner af på Netflix.

  2. Harbl - kl. 08:32, 03-12-2019:

    Det er den koreanske udgave af den amerikanske serie.

    Skriv kommentar