Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Suits sæson 4 på Netflix i februar

Suits sæson 4 på Netflix i februar

28/01/2016 | Flixfilm

suits sæson 4 netflix danmarkDen har været ventet med længsel af de danske Netflix-medlemmer, men nu kan streamingtjenesten endelig afsløre hvornår fjerde sæson af komedieserien Suits får premiere på Netflix Danmark. Hele sæson 4 vil kunne ses fra 10. februar.

Serien Suits, som flere gange er blevet udråbt som én af de mest populære serier på Netflix Danmark, handler om Mike Ross (Patrick J. Adams), som til trods for at han blev smidt ud af universitet og ikke færdiggjorde sin jura-uddannelse, er advokat hos firmaet Pearson Specter i New York. Han må gøre alt for at bevare sin hemmelighed mens han sammen med partneren Harvey Specter (Gabriel Macht) udføre det daglige arbejde. I sæson 4 skærpes kampen om klienterne, heriblandt det store togselskab Liberty Rail og den korrupte millionær Charles Forstman.

Det var ventet, at Suits sæson 4 ville have haft premiere i december som det har været tilfældet de øvrige år, men den nye sæson endte altså med at blive skubbet et par måneder. Femte sæson kører for i øvrigt stadig på amerikansk tv og dermed skal man ikke forvente, at den kan ses på Netflix Danmark indenfor nærmeste fremtid – medmindre Netflix indgår en ekstraordinær streamingaftale med producenten.

LÆS OGSÅ:   Ny 'Ronja Røverdatter'-serie får premieredato

Selvom serien har oplevet faldende seertal i USA i løbet af sæson 5, så har har producenten alligevel beslutte at lave en sæson 6, som får premiere til sommer 2016 – vel og mærke i USA.

Se Suits sæson 4 på Netflix Danmark fra 10. februar. Find Suits sæson 1-3 på Netflix i dag.

Artiklen fortsætter under annoncen
4 kommentarer til Suits sæson 4 på Netflix i februar

 1. Marcus - kl. 19:05, 05-02-2016:

  Dette er ikke korrekt, da det er sæson 6 der pt. kører på de amerikanske skærme. Den fik premierer i januar.

 2. Flixfilm - kl. 19:13, 05-02-2016:

  Hej Marcus,

  Det ser ud til stadig at være sæson 5 der vises når man kigger på Wiki. De har åbenbart blot valgt at dele den op, som det f.eks. også skete med Breaking Bad sæson 5.

 3. Betina - kl. 17:55, 07-01-2017:

  Jeg er startet på serien og elsker den, men er nu igang med sæson 3 og engang imellem dukker der en meddelelse op med at serien kan ses til den 31. Januar, det bringer mig så frem til at spørge om man nogen steder kan se hvornår serier pilles af, for jeg mangler stadig sæson 4 og ville da være ked af den også bliver pillet af nu, for jeg er ikke sikker på at kunne nå at se det? 4. Anne - kl. 18:06, 16-02-2017:

  Hvorfor er 4. sæson ikke tilgængelig på netflix mere? Kan kun se de første tre men jeg var igang med sæson fire og da jeg skulle se afsnit 4:12 kommer der en fejlkode om at den ikke er tilgængelig i DK?

Skriv kommentar