Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sully

09/08/2017 | Flixfilm

Se Sully på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Clint Eastwood
Skuespillere: Tom Hanks, Aaron Eckhart, Valerie Mahaffey, Delphi Harrington
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Kort efter afgang må et Airbus 320-fly nødlande i Hudson-floden. Ingen kommer til skade, men kaptajnen bliver nøje gransket og kommer i mediernes søgelys.


Se Sully på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSully havde premiere på Netflix Danmark den 9. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sully ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sully herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sully er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sully stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar