Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Summer of 84

Summer of 84

01/12/2018 | Flixfilm

Se Summer of 84 på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: François Simard, Anouk Whissell, Yoann-Karl Whissell
Skuespillere: Graham Verchere, Judah Lewis, Caleb Emery, Cory Gruter-Andrew
Spilletid: 105 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En teenager er overbevist om, at hans nabo er seriemorder og samler tre af sine venner til at hjælpe sig med at undersøge sagen – men de kommer hurtigt i fare.


Se Summer of 84 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSummer of 84 havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Summer of 84 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Summer of 84 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Summer of 84 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Summer of 84 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar