Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Summer’s Over

Summer’s Over

03/03/2021 | Flixfilm

Summer’s Over på Netflix

Produktionsår: 1986
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Éric Rohmer
Skuespillere: Marie Rivière, María Luisa García, Vincent Gauthier
Spilletid: 99 min
Land: France
Sprog: French, English, Spanish, German
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Imens han tæller ned til den næste solformørkelse, bliver en 14-årig ven med en nytilflyttet teenager, der straks får ham med på en risikabel plan.

Summer’s Over havde premiere på Netflix Danmark den 3. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Summer’s Over på YouTube.Se Summer’s Over på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Summer’s Over ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Summer’s Over stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Summer’s Over, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Summer’s Over er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar