Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Summertime

Summertime

11/09/2022 | Flixfilm

Summertime på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Comedy, Horror, Musical
Instruktion: Norberto Ramos del Val
Skuespillere: Alba García, Ana Rujas, Alba Messa
Spilletid: 1 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 3.3

Handling: To parapsykologer undersøger et hus, der er plaget af en tragedie, men de indser hurtigt, at tingene ikke er, hvad de ser ud til at være – de er endnu bedre.

Summertime havde premiere på Netflix Danmark den 11. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Summertime på YouTube.Se Summertime på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Summertime ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Summertime stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Summertime, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Summertime er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar