Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Summertime

Summertime

04/05/2022 | Flixfilm

Summertime på Netflix

Produktionsår: 2020–2022
Genre: Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Rebecca Coco Edogamhe, Ludovico Tersigni, Amanda Campana
Spilletid: N/A
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.0

Handling: To unge mennesker med meget forskellige baggrunde forelsker sig en sommer på den italienske Adriaterhavskyst. Inspireret af Federico Moccias bogserie.

Summertime (Tre meter over himlen) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 4. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Summertime på YouTube.Se Summertime på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Summertime (Tre meter over himlen) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Summertime (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Summertime, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Summertime (Tre meter over himlen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar