Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Summertime

Summertime

29/04/2020 | Flixfilm

Se Summertime på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Rebecca Coco Edogamhe, Ludovico Tersigni, Amanda Campana, Andrea Lattanzi
Spilletid: N/A
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 5.4

Handling: To unge mennesker med meget forskellige baggrunde forelsker sig en sommer på den italienske Adriaterhavskyst. Inspireret af Federico Moccias bogserie.Se Summertime på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Summertime (Tre meter over himlen) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Summertime (Tre meter over himlen) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Summertime:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Summertime (Tre meter over himlen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Summertime (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar