Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sun Belt Express

Sun Belt Express

01/02/2017 | Flixfilm

Se Sun Belt Express på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktør: Evan Buxbaum
Skuespillere: Brett Aresco, Oscar Avila, Robert Buxbaum, Arturo Castro
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: En professor, der har brug for at tjene lidt ekstra, kører illegale arbejdere over grænsen. Hans sidste tur kompliceres af hans teenagedatter.


Se Sun Belt Express på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSun Belt Express havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sun Belt Express ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sun Belt Express herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sun Belt Express er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sun Belt Express stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar