Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sun Dogs

06/04/2018 | Flixfilm

Se Sun Dogs på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Jennifer Morrison
Skuespillere: Jennifer Morrison, Melissa Benoist, Allison Janney, Michael Angarano
Spilletid: 94 min
Land: Mexico, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En helt almindelig mand, som flere gange er blevet afvist af søværnet, men som er ivrig efter at tjene sit land efter 9/11, overvåger terrorister sammen med en ung pige.

Sun Dogs havde premiere på Netflix Danmark den 6. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Sun Dogs på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sun Dogs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sun Dogs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sun Dogs, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sun Dogs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar