Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sunday’s Illness

Sunday’s Illness

15/06/2018 | Ingen kommentarer

Se Sunday’s Illness på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Comedy, Mystery, Thriller
Instruktør: Rohit Shetty
Skuespillere: Ajay Devgn, Ayesha Takia, Arshad Warsi, Irrfan Khan
Spilletid: 135 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.3

Resumé: Årtier efter at være blevet forladt som et lille barn finder Chiara sin mor og beder hende om at tilbringe 10 dage sammen med hende på et afsides sted.


Se Sunday’s Illness på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sunday’s Illness (Søndagssygdom) havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sunday’s Illness (Søndagssygdom) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sunday’s Illness herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sunday’s Illness (Søndagssygdom) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sunday’s Illness stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar