Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sunday’s Illness

Sunday’s Illness

15/06/2018 | Flixfilm

Se Sunday’s Illness på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Comedy, Mystery, Thriller
Instruktør: Rohit Shetty
Skuespillere: Ajay Devgn, Ayesha Takia, Arshad Warsi, Irrfan Khan
Spilletid: 135 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Årtier efter at være blevet forladt som et lille barn finder Chiara sin mor og beder hende om at tilbringe 10 dage sammen med hende på et afsides sted.


Se Sunday’s Illness på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSunday’s Illness (Søndagssygdom) havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sunday’s Illness (Søndagssygdom) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sunday’s Illness herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sunday’s Illness (Søndagssygdom) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sunday’s Illness stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar