Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sunday’s Illness

Sunday’s Illness

15/06/2018 | Flixfilm

Sunday’s Illness på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Action, Comedy, Mystery
Instruktion: Rohit Shetty
Skuespillere: Ajay Devgn, Ayesha Takia, Arshad Warsi
Spilletid: 135 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Årtier efter at være blevet forladt som et lille barn finder Chiara sin mor og beder hende om at tilbringe 10 dage sammen med hende på et afsides sted.Se Sunday’s Illness på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Sunday’s Illness (Søndagssygdom) havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sunday’s Illness på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Sunday’s Illness (Søndagssygdom) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sunday’s Illness stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sunday’s Illness, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sunday’s Illness (Søndagssygdom) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar