Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sunderland ‘Til I Die

Sunderland ‘Til I Die

01/04/2020 | Flixfilm

Se Sunderland ‘Til I Die på Netflix

Produktionsår: 2018–2020
Genre: Documentary, Sport
Instruktion: N/A
Skuespillere: Aiden McGeady, Nick Barnes, George Honeyman
Spilletid: 39 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: I denne dokumentarserie følger vi den engelske fodboldklub Sunderland i sæsonen 2017-18, hvor de kæmper for at vende tilbage efter at være rykket ned fra Premier League.

Sunderland ‘Til I Die (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sunderland ‘Til I Die på YouTube.Se Sunderland ‘Til I Die på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sunderland ‘Til I Die (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sunderland ‘Til I Die (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sunderland ‘Til I Die, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sunderland ‘Til I Die er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar