Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sundown

15/04/2017 | Flixfilm

Se Sundown på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Comedy, Romance
Instruktør: Fernando Lebrija
Skuespillere: Devon Werkheiser, Sean Marquette, Silverio Palacios, Camilla Belle
Spilletid: 103 min
Land: Mexico, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: High school-eleverne Logan og Blake tager på ferie i Puerto Vallarta, men ender på en vild jagt efter en lokal pige, der stjæler Logans fars Rolex.


Se Sundown på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSundown havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sundown ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sundown herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sundown er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sundown stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar