Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sune i Fjällen

Sune i Fjällen

20/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Sune i Fjällen på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da Sune finder ud af, at Sophie planlægger en skiferie med den irriterende attraktive Santos, forsøger han at gribe ind ved at lokke sin familie med på ski.


Se Sune i Fjällen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sune i Fjällen havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sune i Fjällen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sune i Fjällen herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sune i Fjällen er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sune i Fjällen stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar