Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sune på fjeldet

Sune på fjeldet

13/12/2021 | Flixfilm

Sune på fjeldet på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da Sune finder ud af, at Sophie planlægger en skiferie med den irriterende attraktive Santos, forsøger han at gribe ind ved at lokke sin familie med på ski.

Sune på fjeldet havde premiere på Netflix Danmark den 13. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sune på fjeldet på YouTube.Se Sune på fjeldet på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sune på fjeldet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sune på fjeldet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sune på fjeldet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sune på fjeldet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar