Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sune i Fjällen

Sune i Fjällen

20/12/2017 | Flixfilm

Se Sune i Fjällen på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da Sune finder ud af, at Sophie planlægger en skiferie med den irriterende attraktive Santos, forsøger han at gribe ind ved at lokke sin familie med på ski.


Se Sune i Fjällen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSune i Fjällen havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sune i Fjällen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sune i Fjällen herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sune i Fjällen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sune i Fjällen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar