Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sune På Bilsemester

Sune På Bilsemester

24/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Sune På Bilsemester på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En excentrisk familie tager på en tur i Tyrol til en kendt kunstners hjemby i håb om, at han vil underskrive et af sine malerier og dermed gøre dem rige.


Se Sune På Bilsemester på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sune På Bilsemester havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sune På Bilsemester ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sune På Bilsemester herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sune På Bilsemester er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sune På Bilsemester stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar