Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sune på bilferie

Sune på bilferie

13/12/2021 | Flixfilm

Sune på bilferie på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En excentrisk familie tager på en tur i Tyrol til en kendt kunstners hjemby i håb om, at han vil underskrive et af sine malerier og dermed gøre dem rige.

Sune på bilferie havde premiere på Netflix Danmark den 13. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sune på bilferie på YouTube.Se Sune på bilferie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sune på bilferie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sune på bilferie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sune på bilferie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sune på bilferie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar