Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sune På Bilsemester

Sune På Bilsemester

24/12/2016 | Flixfilm

Se Sune På Bilsemester på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En excentrisk familie tager på en tur i Tyrol til en kendt kunstners hjemby i håb om, at han vil underskrive et af sine malerier og dermed gøre dem rige.


Se Sune På Bilsemester på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSune På Bilsemester havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sune På Bilsemester ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sune På Bilsemester herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sune På Bilsemester er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sune På Bilsemester stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar