Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sunes Familie

Sunes Familie

01/11/2016 | Ingen kommentarer

Se Sunes Familie på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Family, Comedy
Instruktør: Hans Kristensen
Skuespillere: Jarl Friis-Mikkelsen, Henrik Lykkegaard, Erni Arneson, Niels Anders Thorn
Spilletid: 85 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 4.5

Resumé: En fjoget familie kan ikke beslutte sig for et sted at holde ferie, men med underlige venner, naboforelskelser og truende motorcyklister er hjemme et eventyr i sig selv.


Se Sunes Familie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sunes Familie havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Sunes Familie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sunes Familie herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sunes Familie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sunes Familie stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar