Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sunes Familie

Sunes Familie

01/12/2020 | Flixfilm

Sunes Familie på Netflix

Produktionsår: 1997
Genre: Family, Comedy
Instruktion: Hans Kristensen
Skuespillere: Jarl Friis-Mikkelsen, Henrik Lykkegaard, Erni Arneson
Spilletid: 85 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 4.4

Handling: En fjoget familie kan ikke beslutte sig for et sted at holde ferie, men med underlige venner, naboforelskelser og truende motorcyklister er hjemme et eventyr i sig selv.

Sunes Familie havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sunes Familie på YouTube.Se Sunes Familie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sunes Familie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sunes Familie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sunes Familie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sunes Familie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar