Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sunlamp For Your Home

Sunlamp For Your Home

20/02/2017 | Ingen kommentarer

Se Sunlamp For Your Home på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Solen er forsvundet, og nu skal millioner forsøge at overleve vinterens mørke. Kun én særlig, strålende helt kan redde dem.


Se Sunlamp For Your Home på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sunlamp For Your Home havde premiere på Netflix Danmark den 20. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sunlamp For Your Home ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sunlamp For Your Home herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sunlamp For Your Home er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sunlamp For Your Home stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar