Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sunlamp For Your Home

Sunlamp For Your Home

20/02/2017 | Flixfilm

Se Sunlamp For Your Home på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Solen er forsvundet, og nu skal millioner forsøge at overleve vinterens mørke. Kun én særlig, strålende helt kan redde dem.


Se Sunlamp For Your Home på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSunlamp For Your Home havde premiere på Netflix Danmark den 20. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sunlamp For Your Home ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sunlamp For Your Home herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sunlamp For Your Home er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sunlamp For Your Home stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar